Tarsus » Yerel »

Tarsus TSO’da Pandemi Önlemlerine Bir Yenisi Daha

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Covid-19 önlemleri kapsamındaki uygulamalar devam ediyor. Oda personelinin giriş ve çıkışları da otomatik konumla belirlenmeye başlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Bu sayede herhangi bir temas olmadan personelin giriş ve çıkışı tanımlanan sistemle kaydedilebiliyor. Tarsus TSO sistemi kullanan ilk odalardan biri.
Pandemi salgınına karşı her geçen gün yeni önlemler ve uygulamalar hayata geçmeye devam ediyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da Mart ayından bu yana gerek üye işlemlerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde online olarak gerçekleştirilmesinden eğitim ve toplantıların kesintisiz devamı için uzaktan yapılmasına gerekse iletişim mecralarının aktif kullanımından özel sistem uygulamalarına kadar bir dizi çalışma yürüttü. Son olarak oda personelinin giriş ve çıkışları da otomatik konumla belirlenmeye başlandı. Personel telefonlarına yüklenen programla tüm çalışanlar temassız şekilde giriş ve çıkış işlemleri yapabiliyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Önceliğimiz tabiî ki insan sağlığı. Gerek üyelerimizin gerekse personelimizin sağlığını korumak için her türlü tedbiri sağlamaya ve iş akışını sürdürmeye devam ediyoruz. Sürekli yeni uygulamalar, yeni sistemler geliştiriyoruz.’’diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.