Mezitli » Yerel »

Sayı Arttı! Mersin’de Sahte İçkiden 4 Kişi Hayatını Kaybetmişti, Eşref D.'nin Tedavi Gördüğü Hastanede Vefat Etmesi İle Sayı 5'e Yükseldi

Mersin'in Mezitli ilçesinde kaçak içki satan bir tekel bayiinden alışveriş yapan Hayrettin Yaşar S., Murat B. , Sadullah A. ve İsmail Ü. (38) isimli 4 kişi hayatını kaybetmişti, akşam saatlerinde Eşref D.'nin hayatını kaybetmesi ile sayı 5'e yükseldi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre, Cuma günü rahatsızlanarak çeşitli hastanelere başvuran ve yapılan tahlillerde etil alkol zehirlenmesi nedeniyle tedavisine başlanan 7 kişiden 4’ünün hayatını kaybettiğini duyurmuştuk.
Mersin'in Mezitli ilçesinde metil alkolden üretilen içkileri tüketen alkol zehirlenmesi nedeniyle Onur K., Burhan K., İsmail Ü., Mahmut F., Mustafa Ö., Mustafa R. ve Hanifi M. isimli şahıslar tükettikleri kaçak içkinin ardından alkol zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.
SAYI 4'ten 5'e YÜKSELDİ
Edinilen bilgilere göre, gündüz saatlerinde Hayrettin Yaşar S., Murat B., Sadullah A. ve İsmail Ü.'nün tedavi gördükleri hastanelerde hayatlarını kaybettiği bilgisine ulaşılırken, Pazar günü akşam 20.20 sıralarında sahte içki nedeniyle tedavi gören Eşref D.'nin de kurtarılamayarak vefat ettiği öğrenildi. Eşref D.'nin de vefat etmesi ile Mersin'de sahte içki nedeniyle ölenlerin resmi olmayan sayısı 5'e yükseldi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.