Yerel »

Mersin İl Jandarmadan Servis Şoförlerine Seminer

Servis Şoförlerine seminerle, COVİD-19 salgınına karşı temizlik, maske kullanımı, mesafe kurallarına uygunluk, Trafik güvenliği, İlk Yardım, İletişim koruları, servis araçlarının karşılaşabileceği kazaları önlemek maksadıyla okul servis araçlarının teknik özellikleri gibi konular üzerinde bilgilendirme yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce Mersin Ticaret ve Sanayi odası Anadolu Lisesi konferans salonun da düzenlenen 86 servis şoförünün katılımıyla düzenlenen seminerde;
COVİD-19 salgınına karşı temizlik, maske kullanımı, mesafe kurallarına uygunluk,
Trafik güvenliği, İlk Yardım, İletişim koruları,
Servis araçlarının karşılaşabileceği kazaları önlemek maksadıyla okul servis araçlarının teknik özellikleri gibi konular üzerinde bilgilendirme yapıldı.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Mersin İl Jandarma Komutanlığı olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın huzur-güven içerisinde okullarına gidiş ve gelişlerini sağlamak maksadıyla yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimiz her zaman olduğu gibi aralıksız olarak sürdürülmeye devam edecektir denildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.