Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Jandarma 11 Hırsızlık Olayını Aydınlattı: Hırsız Tutuklandı

Tarsus İlçesinde son dönemde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması amacıyla Tarsus Jandarma Suç Araştırma Timince başlatılan çalışma sonucu 11 hırsızlık olayı aydınlatıldı, yapılan operasyonla yakalanan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Jandarma Suç Araştırma Timince 5 gün süre ile yapılan araştırma sonucunda ise; Olay görgü tanıklarının beyanı ve çevrede bulunan güvenlik kameralarından elde edilen 72 saatlik görüntünün analizi sonucunda Jandarma ekipleri 11 ayrı hırsızlık olayında kullanılan araç ve sürücüsü şüpheli şahsı tespit etti.
Tespit edilen şüpheli şahsın ve aracın güvenlik kameralarında görüntüsü bulunan şüpheli ve araç olduğu yapılan teknik analizler sonucunda anlaşılınca, Jandarma ekipleri operasyon yaptı.
Yapılan operasyonda 72 suç kaydı bulunan şüpheli şahsı ve aracı yakalanarak gözaltına alındı.

Suçunu itiraf etti
Gözaltına alınan şüpheli şahıs yapılan sorguda, suçunu itiraf etti. Şahısın itirafı ile 11 ayrı hırsızlık olayı aydınlatılırken, adli makamlara sevk edilen hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.