Yerel »

Mersin, Kışın da RengÂrenk Bir Çiçek Bahçesi! Büyükşehir, Kış Ayları İçin 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor

Mersin’de kış sezonu için çiçek dikimi çalışmaları başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kent kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibinin elinin değdiği yerler çiçekleniyor.


@mersinhaber 'i takip et
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin çiçek toprakla buluşturulacak ve kentte dikimi gerçekleştirilen soğuğa dayanıklı çiçekler ile Mersin kış mevsiminde de rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşecek.

Kentin güzelliğine güzellik katılıyor
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde başlattığı çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler ve mesire alanları çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı.
Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda Menekşe, Loropetalum, Bodur Alev Çalısı, Gold Taflan, Portakal Nergisi, Muhlanbergia, Kasımpatı gibi kış aylarında dayanıklı kalabilecek çiçekler dikiliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.