Yenişehir » Yerel »

Yenişehir’de Tarım Ürünleri Markalaştı

Mersin Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ilk meyvelerini verdi. Yenişehir Karahacılı Nar Ekşisi, Yenişehir Değirmençay Zeytinyağı ve Yenişehir Çavak Portakal Reçeli adıyla üç ürün markalaştı.


@mersinhaber 'i takip et
Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından üretilecek nar ekşisi ve zeytinyağı Aralık ayında, portakal reçeli ise Şubat ayında, uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşacak. Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Necmi Birim ise önümüzdeki süreçte yeni ürünlerle Yenişehir halkına hizmet vereceklerini söyledi.

Birim, “Başkanımız verdiği sözüne yerine getirmiş oldu.”
Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Necmi Birim ise “Bölgemizde yetişen ürünlerin katma değerini arttırarak, tüketiciye ulaştırmak adına Başkanımız verdiği sözü yerine getirmiş oldu. Kendisine bugüne kooperatifimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Karahacılı bölgemizdeki narları nar ekşi olarak, Değirmençay’daki zeytinlerimizi zeytinyağı olarak ve Çavak bölgemize has olan yafa portakalımızdan reçel yaparak, üç ürünü de markalaştırdık.”


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.