Silifke » Siyaset » Yerel »

Mersin Silifke'de Feci Ölüm, Cansız Bedeni Kanlar İçinde Bulundu! Olayla İlgili Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde motosikletiyle birlikte şarampole yuvarlanmış vaziyette kanlar içinde bulunan Selçuk Derya hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre olay Silifke ilçesi Ayatekla evleri yakınlarında meydana geldi. İlçenin tanınmış simalarından iş insanı Mustafa Derya’nın oğlu Selçuk Derya, motosikleti ile birlikte şarampolde kanlar içerisinde ölü bulundu. Bölgeye sevk edilen emniyet ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme gerçekleştirdi.
Gündem33'teki habere göre gece saatlerinde yaşandığı ifade edilen olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, bölgede bulunan kameralardan bir sonuç alınabileceği söylenirken, olay sonrası vefat eden Selçuk Derya’nın kaza yerinde kanlar içerisinde ve yolun en az üç metre dışında motosikleti ile birlikte cansız bedeninin sabahın erken saatlerinde bulunduğu bildirildi.Hayatını kaybeden Selçuk Derya’nın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Öte yandan vefat haberi sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay; ‘’Kuyumcu Mustafa Derya'nın Oğlu Kardeşim kadar sevdiğim Selçuk Derya geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun kardeşim’’ ifadelerini kullandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.