Yerel »

İçel İdmanyurdu Ekibi Kaza Yaptı, Yaralılar Var! Havaalanındaki Kaza Korkuttu

Çarşambaspor karşılaşması sonrası Mersin’e dönüş yolunda İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı transfer otobüsünün kaza yapması sonucu İçel İdmanyurdu’ndan 4 futbolcu ve 2 teknik personel yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre Çarşambaspor karşılaşması sonrası Mersin’e dönüş için İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na giden Mersin ekibinin içinde bulunduğu havaalanı transfer aracı kaza yaptı.
Hafif atlatılan kaza sonrası 4 futbolcu ve 2 teknik personelin yaralandığı bildirildi. Yaralı 6 kişinin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Üzücü haber sonrası İçel İdmanyurdu facebook hesabından yapılan paylaşımda; ‘’Takımımızın dönüşü sırasında Sabiha Gökçen Havaalanı transfer otobüsünün kaza yapması sonucu 4 futbolcumuz ve 2 teknik personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Futbolcularımıza geçmiş olsun diliyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.
Haber - Kaynak: Gündem 33






Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.