Tarsus » Yerel »

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 3 Aralık Engelliler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Başkan Kaya, Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıkların bir toplumun gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılı olduğunu ifade ettiği mesajında.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Şu ifadelere yer verdi:
“İnsana verilen önem günümüzde toplumların gelişmişlik düzeyleri ile doğru orantılıdır. Engelli kardeşlerimizin her türlü imkânlardan özgürce ve rahatça yararlanabilmeleri insana verilen değerin en büyük göstergesidir. Engellilerimize sahip çıkmak, onların sorunlarına çözüm üretmek, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek tüm toplumun insanlık görevidir.” Dedi.
Engelli vatandaşların geleceğe umutla bakan bireyler olması için toplumsal duyarlılığın arttırılması gerektiğine de vurgu yapan Başkan Murat Kaya;
“Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de milyonlarca engelli insan bulunmaktadır. Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında aktif olarak yer almalarını sağlayacak engelleri ortadan kaldırmayı insanlığımızın, kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak öncelikli sorumluluklarımız arasında görmeliyiz.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde tüm vatandaşlarımızın engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve vefakar ailelerine mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.