Toroslar » Yerel »

Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek

Hayırsever İş Adamı Abdülkadir Gürüz tarafından Toroslar İlçesi Osmaniye Mahallesi’nde yapılması planlanan 24 derslikli okul için protokol imza töreni gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra; Vali Yardımcısı Abdülhamit Erguvan, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Hayırsever İş Adamı Abdülkadir Gürüz ve Hayırsever iş adamı Gürüz’ün yönettiği MENAS A.Ş. (Mersin Zirai Ürünler İşl. İhr. San ve Tic. A.Ş) temsilcileri yer aldı.
Protokol İmza töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su hayırseverimiz Abdülkadir Gürüz ve aile üyelerine eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek burada yetişecek öğrencilerin ülkemizin daha da gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacağını ifade etti.
Vali Su sözlerini böylesine anlamlı bir bağışın hem ilimize hem de ülkemize hayırlı olmasını dileyerek noktaladı.
Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile MENAS A.Ş. yetkilileri arasında protokol imzalanması ile devam eden program, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.