Erdemli » Yerel » Çeşmeli »

Mersin'de Jandarma Ekiplerince 76 Saatlik Güvenlik Kamerası Kayıtları İzlenerek Çalınan Motosiklet Bulundu ve Sahibine Teslim Edildi

Motosikletin çalındığı bölgedeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri tek tek izleyen Erdemli Jandarması, hırsızları yakaladı, çalınan motosikleti ise sahibine teslim etti.


@mersinhaber 'i takip et
Erdemli ilçesi Karayakup Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığının aydınlatılması amacıyla Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan çalışma sonucunda; Çalınan motosikletin bulunması olayın fail yâda faillerin yakalanması maksadıyla bölgede bulanan 14 güvenlik kamerasına ait 76 saatlik görüntülerin incelenmesi ayrıca mahallelerde bulanan plakasız motosikletlerin takibi sonrası şüpheli 2 şahsı tespit edildi.
Tespit edilen şüphelilerin kimlik ve eşkâlini belirleyen ekipler icra ettikleri operasyon ile 2 şüpheli şahıs Çeşmeli Mahallesinde hırsızlığa konu olan motosikletle seyir halindeyken suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar suçlarını itiraf ederken, çalıntı motosiklet sağlam bir şekilde sahibine teslim edildi.
Olayla ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs hırsızlık suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.