Tarsus » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde Bir Oto Yıkamacıya Silahlı Saldırıda Bulunuldu

Saldırı sonrası kaçan zanlılardan biri polis ekiplerinin kovalamacası neticesinde yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere olay akşam saatlerinde Tarsus ilçesi Yeni Ömerli mahallesinde meydana geldi. Yarenlik alanında bulunan bir iş yerine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi, saldırıda maddi hasar oluşurken hemen emniyet ekiplerine haber verildi. Plakası belirlenen ve silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen zanlının içinde bulunduğu aracın, Yeni Mahalle Polis Merkezi Amirliği önünde dur ihtarına uymaması sonucu kovalamaca başladı. Polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla durdurulan araçta bulunan ve saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen 19 yaşındaki Süleyman E.K. yakalandı, yanında bulunan arkadaşı 16 yaşındaki Yiğit Ş.'yi arama çalışmaları ise devam ediyor.
Öte yandan olayda kullanılan pompalı tüfek de aynı aracın içinde ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, olayla ilgili adli süreç başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.