Erdemli » Yerel » Çeşmeli »

Mersin Erdemli’de Feci Kaza! Güvenlik Görevlisi Bisikletiyle İşe Giderken Kazada Hayatını Kaybetti!

Mersin’in Erdemli ilçesinde meydana gelen feci kazada otomobilin çarptığı bisikletin sürücüsü Seyit Metin Gündüz hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre kaza ilçeye bağlı Çeşmeli mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, iddiaya göre yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletliye çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisiklet yol kenarına savrulurken sürücü Seyit Metin Gündüz olay yerinde hayatını kaybetti, bisiklete çarpan otomobil ise metrelerce ileride durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Yolda güvenlik önlemi alan ekipler, kazadan sonra aracını bırakarak kaçtığı ifade edilen otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan hayatını kaybeden Seyit Metin Gündüz’ün cansız bedeni yapılan ilk incelemenin ardından morga kaldırıldı. Talihsiz adamın mahalledeki bir sitede güvenlik görevlisi olduğu ve işine giderken elim kazayı yaşadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.