Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Baba, Çocuklarının Yaşadığı Eve Molotof Attı Sonra Dama Çıkıp Üzerine Döktüğü Benzini Ateşledi

Olay, Yeni yılın ilk günü öğlen saatlerinde İlçeye bağlı Bolatlı Mahallesinde meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Cabbar P. isimli baba aynı mahallede, çocukları Sezer P., Hasan P. ve Erdinç P.'nin yaşadığı evin önüne gelerek, beraberinde getirdiği molotof şişesini yakıp, pencereden içeri attı.
Alevlerin çıktığı molotof pencereden içeri düştüğü odada yangın başlattı. Odada molotof nedeniyle başlayan yangın evdekilerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle bazı eşyalar hasar görüp kullanılamaz hale geldi.
Bununla yetinmeyen baba Cabbar P. bu sırada evin damına çıkıp, güneş enerji sistemini tahrip ederek zarar verdi ve ardından beraberinde getirdiği bidondaki benzini üzerine dökerek ateşe verdi.
Olayın ev sakinlerinin ve çevredekilerin haber vermesi ile kısa sürede olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Polis ekiplerinin, evin damında etkisiz hale getirdiği ve kendini yakma girişimi sırasında yüz kısmında yanıkların oluştuğu tespit edilen Baba Cabbar P. sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tarsus Polisince olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.