Tarsus » Yerel »

Tarsus’taki Motosiklet Kazasında Yaralanan Mert Köle Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre kaza ilçeye bağlı Yenice mahallesinde meydana geldi. Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Mert Köle idaresindeki 33 ABV 175 plakalı motosiklet, A.F. idaresindeki 33 AVM ** plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Kazanın şiddetiyle savrulan motosikletin sürücüsü 16 yaşındaki Mert Köle ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.
Hemen Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mert Kale tedavi altına alındı. Yaklaşık iki hafta boyunca hastanede kalan talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haber genç Mert’in ailesi ve sevenlerini yasa boğarken kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.