Bozyazı » Yerel »

Mersin Bozyazı'da Gazeteci Vahdet Topçuoğlu Korona Virüsten Hayatını Kaybetti

Gazeteci Topçuoğlu, önceki gece tedavi gördüğü hastanede korona illetine yenik düştü.


@mersinhaber 'i takip et
Bozyazı’da uzun yıllar kentin sosyo-ekonomik ve kültürel yönde gelişimine emek veren, TRT ile Anadolu Ajans muhabirliği yapan, Bozyazı Ajans sahibi ve Anamur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi 65 yaşındaki Vahdet Topçuoğlu, aralık ayının başında rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Belirtiler üzerine Covid-19 testi yapılan Topçuoğlu’nun sonucu pozitif çıktı. Testi pozitif çıkan Topçuoğlu, kendisini evde izole etti, bir süre sonra da durumu ağırlaşınca, Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Tedavisine başlanan Topçuoğlu, belli bir zaman sonra koronavirüs’ü yendi. Bunun üzerine Topçuoğlu, ciğerlerinde biriken balgamın alınması için Mersin Ortadoğu Hastanesine sevk edildi. Burada tedavisine başlanan Topçuoğlu, yaklaşık bir aydır verdiği mücadeleyi bu sabah kaybederek yaşama veda etti.
Vahdet Topçuoğlu, bugün ikindi namazının ardından Çopurlu Mahallesi'ndeki Şehitler Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.