Sağlık » Yerel »

Jimnastik Federasyonu Başkanından Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

04-21 Aralık tarihleri arasında, ilimizde başarıyla organize edilen Avrupa Artistik Jimnastik Şampiyonası sonrasında Federasyon Başkanı Suat Çelen’den, Mersin İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür mesajı geldi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Federasyon Başkanı Çelen gönderdiği mesajda, pandemi döneminde başarıyla organize edilen şampiyonanın tüm dünyanın takdirini kazandığını; sporcularımızın kazandıkları başarıyla İstiklal Marşımız eşliğinde bayrağımızın dalgalanmasının gururunu ülkemize yaşattıkları ifadelerine yer verdi. Mesajın devamında; organizasyonun en kritik aşaması olan Kovid-19 testleri ve sporculara sunulan sağlık hizmetleriyle sürece katkı sağlayan sağlık çalışanlarına şahsı ve federasyonu adına teşekkürlerini sunduğunu belirtti.
Teşekkür mektubu sebebiyle memnuniyetini dile getiren Mersin İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı “Bizde Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve sağlık çalışanları olarak Jimnastik Federasyonuna ve şampiyon sporcularımıza bize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz”
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.