Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Polis Ekiplerince Bir İş Yerine Gece Saatlerinde Baskın Yapıldı

Geçtiğimiz Çarşamba gece 23:50 sıralarında Reşadiye Mahallesi Ali Menteşoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde kumar oynandığı ihbarına istinaden baskın yapıldı. Polisin baskın yaptığı iş yerinde uyuşturucu madde, uyuşturucu hap ve silah ele geçirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, bahse konu iş yerine gece saatlerinde yapılan baskında Ş.Y.(23), M.P.(60), M.K.(60) ve M.Y.(53) isimli şahısların içeride olduğu görüldü.
İş yerinin giriş kısmı mutfak kısmında poşet içerisinde ağzı açık görünür vaziyette yaklaşık 2 Bin 440 kg civarı poşet içerisinde toz halindeki şüpheli madde, beyaz kâğıtta sarılı yaklaşık 2 gram Esrar ve zestat 15 mg 6 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.
Üst kontrolü yapılan şahıslardan birinde SIGSAUER marka üzerinde 9×19 P 226 ibaresi bulunan içerisinde 12 adet fişek takılı silah ele geçirildi.
Şahıslara sokağa çıkma kısıtlamasına uymama, maske takmama ve sosyal mesafeye kurallarına uymamaktan 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıha kanununun 282 inci maddesince herbir şahsa 3 Bin 150 TL den 12 Bin 600 TL idari para cezası uygulandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.