Silifke »

Hırsızlık İçin Emanet Demir Kesme Makinasını Alan Şahıslar Girdikleri Marketten Tulum Peyniri, Kaşar ve Sigara Çalmış

Silifke ilçesine bağlı Atayurt mahallesinde meydana gelen marketten hırsızlık olayında bir demirciden emanet aldıkları demir kesme makinesi ile demirleri keserek girdikleri işyerinden kaşar, tulum peyniri ve sigara çalmışlar.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, Atayurt Mahallesinde bir markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Jandarma ekiplerince yapılan araştırma sonucunda;
Silifke ilçesinde demirci olarak faaliyet yürüten bir şahısın tanıdığına ait işyerinden emanet günlüğüne demir kesme makinası aldığının tespit edilmesi üzerine bu şahsın kimlik ve araç bilgisi tespit edilerek olay mahallinde bulunan güvenlik kamera kayıtları incelenmeye başlandı.
Bölgedeki 28 güvenlik kamera kaydında demirciden ödünç demir kesme makinasını alan şahıs ile birlikte 2 kişi ve bu şahsın aracına ait görüntüler tespit edildi ve elde edilen deliler üzerine 3 şüpheli şahıs yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şüpheli şahıslar Jandarmadaki ifadelerinde güvenlik kamera kayıtlarındaki şüphelilerin kendileri olduğunu, emanet aldıkları demir kesme makinası ile marketin giriş kapısını kesmek sureti ile içeri girip 30 paket sigara, 10 paket tulum peyniri ve 14 paket kaşar peynirini çaldıklarını itiraf ettiler.
Yakalanan 3 şüpheli şahıs hırsızlık suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.