Yerel »

Vali Su'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Mersin Valisi Ali İhsan Su 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Vali Su yayınladığı mesajda;
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olarak kabul edilen halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının en etkin şekilde kullanmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.
İletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm ile birlikte başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüz dünyasında, sorumlu ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır.
Bu düşüncelerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Ali İhsan Su
Mersin Valisi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.