Toroslar » Yerel »

Mersin Toroslar 2. Çevre Yolunda Meydana Gelen Kazada Ağır Yaralanan 15 Yaşındaki Yunus Emre Kazadan 7 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Kaldırımda arkadaşı ile durduğu sırada yoldan çıkarak üzerlerine gelen aracın çarptığı 15 yaşındaki Yunus Emre Akiz, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre kaza acı olay, 5 Ocak 2021 Salı günü 2. Çevre Yolu üzerinde meydana gelen kazada, bisikletlerle gezmeye çıkan Yunus Emre Akiz (15) ve arkadaşı Doruk Yıldırım'a kaldırımda beklediği sırada M.U.S. yönetimindeki 33 AFP 207 plakalı otomobil çarptı.
Çarpmanın etkisiyle Yunus Emre Akiz ağır yaralanırken, arkadaşı kolundan ve bacağından yaralandı. 2 çocuk da ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, şoför gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şoför, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Yunus Emre'nin Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun bakımda tedavisi devam ederken kazadan 7 gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine, sürücü M.U.S tutuklandı.
Henüz 15 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybeden Yunus Emre gözyaşları arasında dün toprağa verildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.