Yenişehir » Yerel »

Mersin'de 15 Kedinin Ölümü İle İlgili Tarım İl Müdürlüğünün Başlattığı Çalışmada Zehir Bulgusu Bulunmazken Araştırmalar Devam Ediyor

Hürriyet Mahallesindeki bir çöp konteynırının etrafında ölü halde bulunan kedilerle ilgili yapılan çalışmada zehir bulgusuna rastlanmadı.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günlerde Mersin Yenişehir Hürriyet mahallesi 1726 sokaktaki bir çöp konteynırının etrafında ölü halde bulunan kedilerle ilgili Tarım İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmada, edinilen bilgilere göre kedilerin ağızlarından herhangi bir köpük ya da kan gelmediği, ölümlerle ilgili yapılan tahlillerde ise zehirlenme bulgusuna rastlanmadığı ayrıca konunun hassasiyetle takip edildiği öğrenildi.
Öte yandan, araştırma ve incelemelere devam edildiği öğrenildi.
Yaklaşık 6 yıldır sokakta yaşayan kedileri adeta kendi kedileri gibi besleyen sokak sakinleri, kedilerin ölümleri ile büyük üzüntü yaşarken, henüz ölüm nedenleri tam bilinemeyen ve araştırmaların devam ettiği kedilerden ise geriye, vatandaşların yemek verdiği zamanlara ait bu kareler kaldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.