Tarsus » Yerel »

Tarsus - Pozantı Yolunda Meydana Gelen Kazada 5 Kişi Hayatını Kaybetti

5 Kişi Hayatını kaybetti Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk bilgilere göre 5 kişi hayatını kaybetti


@mersinhaber 'i takip et
Feci kaza Tarsus-Pozantı otobanı Çamalan mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ş.S. idaresindeki 06 AB 1448 plakalı kamyon, Tarsus istikametine doğru giderken henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek, 01 AFA 008 plakalı otomobil ile çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kaza sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ekibiyle birlikte jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.
 
Katliam gibi kazada otomobil içerisinde bulunan 6 kişiden E.R., A.R., A.R., G.R., M.R. isimli 5 kişinin hayatını kaybettiği, K.R. isimli kişi ile birlikte kamyon sürücüsü S.Ş.’nin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.