Yerel »

Tek Liste İle Gidilen AK Parti Mersin İl Olağan Kongresi Tamamlandı! Mevcut İl Başkanı Cesim Ercik Tekrardan Seçildi

AK Parti Mersin İl 7. Olağan Kongresini bugün yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan kongrede yeni İl Yönetimi, İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Asil/Yedek Üyeleri ve Büyük Kongre Delegeleri Asil / Yedek Üyeleri belli oldu.
7. Olağan İl Kongresi 25 Ocak 2021 Pazartesi (bugün) Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan uzaktan video konferans ile bağlanıp salona hitap ederken kongreye, Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Son Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve diğer AK Parti Mersin Milletvekilleri, Cumhur İttifakı Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Anakadame, Kadın ve Gençlik Kolları, Delegeler ve de partililerin katılımıyla gerçekleşti.

AK PARTİ MERSİN İL YÖNETİMİ

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.