Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Tutuklu Bulunan Şahıs, Ürettiği Uyuşturucu Maddeyi Cezaevine Girmeden Önce Poşetle Toprağa Gömmüş

Jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde elde edilen bilgilerle Tarsus'taki bir adrese yapılan uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde imal ve ticaretinden cezaevinde olan ev sahibinin, ceza evine girmeden önce toprağa gömdüğü 100 gram Esrar bulunarak, çıkartıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Timince, Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucunda Tarsus ilçesinde 1 şahsın evinin bahçesinde gömülü vaziyette uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi.
Bahse konu evin adresi tespit edilerek yapılan operasyon sonucunda evin bahçesine gömülü vaziyette 100 Gr. Kubar Esrar olarak adlandırılan uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ev sahibi şüpheli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu, uyuşturucu maddeyi tutuklanmadan önce evinin bahçesine gömdüğü tespit edildi.
Olay şüphelisi şahıs hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan ilgili şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.