Anamur »

Yol Ne Durumda? Anamur - Antalya Karayolu (Mersin - Antalya Yolu) Heyelan Nedeni İle Ulaşıma Kapandı! Alternatif Güzergah da Kapatıldı

Anamur - Gazipaşa D-400 karayolu Zeytinada ( Seyfe ) Sazak mevkiinde meydana gelen heyelan nedeni ile yol ulaşıma kapandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Anamur – Antalya karayolunu kullanacakların yolun son durumu hakkında bilgi almadan yola çıkmamaları gerekiyor.

Küçük araçlar için alternatif güzergah KAPATILDI;
Son bilgide , heyelan bölgesinde ulaşım sağlanamadığı için Gazipaşa tarafına gidecek küçük araçlar Kaledran Köprüsünden İnal mahallesine giden yolda HEYELAN TEHLİKESİ NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILDI!

YOL DURUMUNU ÖĞRENMEK İSTEYENLER!
Anamur İlçesi Zeytinada mahalle muhtarı Mehmet Ali ŞENER heyelan nedeni ile kapalı olan yol hakkında yaptığı açıklamada ; “Bir aksilik olmaz ise ulaşıma kapalı olan yolumuz bu akşam saat 20:00 gibi kontrollü olarak tek şeritten ulaşıma açılacaktır “ dedi.
Anamur – Antalya karayolunu kullanacak olanların ALO 159 Yol Hattını arayarak yolun son durumu hakkında bilgi alıp, mevcut duruma göre ise yola çıkmamaları konusunda karar verebilirler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.