Borsa Personelleri Değişen Yönetmelikler Hakkında Bilgilendirildi

20.01.2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5174 Sayılı TOBB Kanununun ikincil mevzuatlarında yapılan değişikler yayınlanma tarihinde yürürlüğe girdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Borsa Personellerine 6 yönetmelikle yapılan düzenleme ve değişikliklere yönelik bilgilendirme eğitimi Borsa Genel Sekreteri tarafından verildi.
Borsa Personelleri Değişiklikleri Yapılan Yönetmelikler Hakkında Merak Edilenleri Sorudu
Resmi Gazetede yayınlandığı gün yürürlük kazanan değişen yönetmeliklere ait maddeler personellere sunu eşliğinde detaylıca anlatıldı. Personeller değişen yönetmelik maddeleri hakkında merak ettikleri soruları ve uygulamada dikkat edilmesi gereken konuları dile getirdiler.
Yeni Yönetmelik Değişiklikleri Neleri Getirdi?
Değişiklik yapılan yönetmelik maddeleri ile, organ seçimleri, kayıt ve yıllık aidat usulleri, muhasebe işlemleri, muamelat işlemleri, disiplin işleri , idari yaptırımlar ve temsilcilik işlemleri konusunda yeni gelen yükümlülüklerin neler olduğu detaylı olarak Borsa Personellerine aktarıldı.
Gelen değişiklikler konusunda yapılan bilgilendirme eğitiminin ardından Şubat ayı içinde TOBB tarafından düzenlenecek eğitime katılacak personeller belirlendi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.