Tarsus » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden, Müze Müdürü Doğukan Alper’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz, geçtiğimiz Aralık ayında hizmete giren Yeni Tarsus Müzesi dolayısıyla Müze Müdürü Doğukan Alper’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Uzun yıllar Tarsus Adalet Sarayı olarak hizmet veren kent merkezindeki binanın tarihi izleri kaybetmeden, modern bir halde restore edilerek Tarsus Müzesine dönüştürülüp hizmete açılması dolayısıyla gerçekleşen Müze Müdürü Doğukan Alper’e hayırlı olsun ziyaretinde, Başkan Dolaşmaz'a Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Bağcı eşlik etti.
Ziyarette konuşan Başkan Dolaşmaz, “Modern sistemler ile cazibesi artırılan, böylesine faydalı bir projenin Tarsus’umuza kazandırılması bizleri çok mutlu etti. Yeni Tarsus Müzemizin kentin tanıtımı ve turizmine büyük katkısının olacağını düşünüyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Gezenleri kendisine hayran bırakan Yeni Tarsus Müzesi hakkında fikir alış verişinde bulunulan ziyarette, Gazeteciler Cemiyetini ağırlayan ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müze Müdürü Alper, “Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açılan ve kendilerinin de ifade ettiği gibi, teşhir ve tanzim çalışmalarında çağdaş müzecilik anlayışına yakışacak, görsel ve işitsel sistemler ile desteklenen, görerek, hissederek, öğrenerek gerçekleşecek bir kültür ve tarih yolculuğu için Yeni Tarsus Müzemize ziyaretçilerimizi bekliyor.” dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.