Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus’tan İdlib’e 1 TIR Temel Gıda Malzemesi Gönderildi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Tarsus Müftülüğümüzce İdlib’e yönelik sürdürülen yardım kampanyası kapsamında 1 tır temel gıda malzemesi bölgeye gönderildi.


@mersinhaber 'i takip et
Yardım tırı bölgeye hareket etmeden önce TDV Borsa Kız Öğrenci Yurdu binası önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Tarsus Müftüsü Ali CAN, Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan tüm din görevlilerine “Yolumuz İyilik Olsun” kampanyasına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
“Yolun iyilik olsun” sloganıyla sürdürülen yardım kampanyası kapsamında 1.900 koli temel gıda malzemesinin toplandığını hatırlatan Müftü Can, “Bölgede acil ihtiyaçlar var. Çeşitli gıda malzemeleri taşıyan 1 tırı bu gün İdlib’e yolcu ediyoruz. Tarsus’taki tüm din görevlilerimizin en zor anlarında bile ihtiyaç sahibi kardeşlerini unutmayıp onların yanında olmaları güzel bir fedakarlık örneği oldu. Tarsus her zaman olduğu gibi şu anda da ihtiyaç sahibi kardeşleri için üzerine düşeni yapıyor." dedi
Yardım tır’ı okunan duaların ardından yola çıktı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.