Akdeniz » Spor » Yerel »

Koç Gibi Müdür! SGK Mersin İl Müdürü Engelli Aileye Sahip Çıktı

Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ali Koç , Mersinli Futbol Antrenörü İzzet Kızgın'ı evinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de yaklaşık 25 yıldır amatör liglerde futbol antrenörlüğü yapan ve Türk Futboluna Muğdat , Emre gibi 20 den fazla profesyonel futbolcu kazandıran İzzet Kızgın, 3'ü işitme engelli 6 çocuğu ve yine işitme engelli eşiyle çok güç şartlarda hayat mücadelesi veriyor . İzzet Kızgın kendisi de sol kol ve sağ el parmaklarından engelli .
Mersin Sosyal Güvenlik kurumu İl Müdürü Ali Koç ,İzzet Kızgın'ın durumu hakkında bilgi almak üzere önce Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret ederek Başkan Mithat Ertaş'tan bilgi aldı.

SGK İl Müdürü Koç , daha sonra Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ile birlikte İzzet Kızgın'ın Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi'nde bulunan evin ziyaret ederek, Kızgın ailesinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. İl Müdürü Koç, İzzet Kızgın ve oğluna iş sağlamak için girişimlerde bulundu ve olumlu sonuçlar alınacağını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Sosyal kimliğini Kızgın ailesine gösteren ve Sosyal Devletin sıcak , samimi , şefkatli yönünü hissettiren SGK İl Müdürü Ali Koç'un ziyaret ve ilgisinden son derece memnun olduğunu ifade eden İzzet Kızgın , SGK İl Müdürü Ali Koç ve ilgisini desteğini esirgemeyen diğer yöneticilere teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.