Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus’ta Hırsızların Sattığı Çalıntı Ürünleri Satın Alan Şahıs Hakkında İşlem Yapıldı

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerin yakalanması için yürütülen çalışmada, bir okula ait demirbaş eşyaları çalan şahıslar ile çalıntı eşyaları satın alan şahıs hakkında işlem yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, İlçeye bağlı merkez Gazipaşa Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan hırsızlar tarafından 1 adet fotokopi makinesi, 1 adet yazıcı, 1 adet demir kesme makinesini çalınması olayı ile ilgili yürütülen çalışmada, çalıntı ürünleri satın aldığı tespit edilen F.Ç. hakkında işlem yapıldı ve çeşitli suçlardan şuan cezaevinde olan hırsızlık şüphelilerinin S.D.(26), Ö.P.(17) ve E.Y.(31) olduğu tespit edildi.
2021 yılı Şubat ayı içerisinde çeşitli suçlardan tutuklanıp cezaevinde oldukları öğrenilen şahıslar hakkında tahkikat başlatırken, çalıntı eşyaları alan F.Ç. hakkında ise “şuç eşyasını satın almaktan” işlem yapıldı.
Öte yanda, çalıntı eşyaların kuruma teslimi içinde gerekli işlemin yapıldığı kaydedildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.