Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin Tarsus’ta Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp Bir Kadına Ait Altınları Dolandıran 2 Şahıs Adana'da Yakalandı

Geçtiğimiz haftalarda Tarsus İlçesi Merkez Şehitishak Mahallesinde ikamet eden A.İ. isimli kadını, kendilerini Polis olarak tanıtıp altınlarını alan, dolandırıcılar Adana’da yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Şehitishak mahallesinde ikamet eden A.İ. isimli kadınla irtibata geçen ve kendilerini Polis olarak tanıtan, yapılan çalışma ile daha sonra kimlik bilgilerinin M.C.Ö.(21) ve A.S.(27) olduğu tespit edilen şahıslar. Kadından çeşitli bahaneler öne sürerek 25 adet çeyrek, 2 adet tam ve 1 adet yarım altını alarak kayıplara karıştı. Çok geçmeden dolandırıldığını anlayan kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, kimlik ve açık adresleri tespit edilen şahıslar Adana’da yakalanarak gözaltına alındı.
Kendilerini “Polis” olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan ve yapılan operasyon ile gözaltına alınan dolandırıcı şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.