Tarsus » Yerel » Adana »

Tarsus’ta İntahar Olayı, 50 Yaşındaki Adam Silahla Yaşamına Son Verdi

Mersin Tarsus’ta meydana gelen intihar olayında, icra için gelen memurları karışılayan İbrahim Ç.(50), tespitlerin devam ettiği sırada binanın arka tarafına geçip başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti.


@mersinhaber 'i takip et
İbrahim Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Edilen bilgilere göre olay, öğlen saatlerinde Tarsus İlçesi Yunus Emre mahallesi Karabucak yolundaki bir soğuk hava deposunda meydana geldi.
İddiaya göre, henüz öğrenilemeyen bir borçtan dolayı soğuk hava deposuna alacak tespitine gelen heyeti karşılayan İbrahim Ç., işlemlerin yapıldığı sırada, binanın arka tarafına geçerek başına dayadığı silahı ateşledi.
Duyulan silah sesi üzerine, sesin geldiği binanın arka kısıma gidenler tarafından haber verilmesi üzerine Ambulans ve Polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine çağrılan ambulanstaki sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, İbrahim Ç.nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
İntihar olayı ile ilgili Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, İbrahim Ç.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.