Toroslar » Yerel »

Mersin’de Tuğba T.'nin Oğlu İle İçinde Bulunduğu Araca, Kayınbaba İle 2 Kayını ve Kayınlarının 1 Arkadaşı Tarafından Silahlı ve Sopalı Saldırıya Uğraması Olayında Yeni Gelişme!

Mersin’de kayınbabası, 2 kaynı ve kayınlarının arkadaşı tarafından, 2 yaşındaki oğlu ile içinde bulunduğu arabaya yapılan silahlı ve sopalı saldırı olayında yeni gelişme; saldırganlardan 2 kişi tutuklandı, 2 kişinin ise ev hapsine karar verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz haftalarda Toroslar Çamlıdere mahallesi yolu üzerinde meydana gelen sopalı ve silahlı saldırı olayında, içerisinde 36 yaşındaki Tuğba T. ve 2 yaşındaki oğlu Murat T.’nin bulunduğu aracı, takip edip kaza yapması için çarpan daha sonra ise, durdukları araca ellerindeki silah ve sopalarla saldıran şahıslar, kamuoyunun tepkisi üzerine gözaltına alınarak tekrar hakim karşısına çıktı.
Mahkeme 4 saldırgandan, 2'si olan kayın Tahsin T. ve arkadaşı Halil İbrahim S. hakkında tutuklama, kayınbaba Ellez T. ve Hasan T.' hakkında ise ev hapsi uygulanmak şartıyla adli kontrol tedbirinin uygulanmasına kararı verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.