Yerel »

Epilepsi Nedeniyle Engelli Olan Mersinli Minik İdris, Bir Günlüğüne Polis Oldu

Mersin'de engelli bir çocuğu olduğunu, arka sokaklar dizisi ve polis arabalarını çok sevdiğini, çocuğunun polisleri görünce çok sevindiğini bu sebeple çocuğunu polislerle buluşturmak istediğini belirten babanın bu isteği geri çevrilmedi ve İdris bir günlüğüne Polis oldu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'de yaşayan Ayhan DİNÇ isimli vatandaş CİMER üzerinden İl Emniyet Müdürlüğüne; Engelli bir çocuğu olduğunu, arka sokaklar dizisi ve polis arabalarını çok sevdiğini, çocuğunun polisleri görünce çok sevindiğini bu sebeple çocuğunu polislerle buluşturmak isteğini ulaştırması üzerine; Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne bağlı Polis ekipler, hediyeleri ile birlikte Epilepsi nedeniyle engelli olan İdris’i evinde ziyaret etti.
Resmi üniformalarını giyerek ellerindeki hediyeler ile Polis hayranı İdris'i evinde ziyaret eden Polis abileri, engelli minik çocuğa telsiz verip, Polis otosuna bindirdi. Ziyaretten dolayı sevinçli olan İdris'in mutluluğu gözlerinden okundu.





Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.