Yerel »

Silahlı Örgüt Üyesi Olarak Faaliyet Yürüten ve İllegal Yollarla Ülkemize Giriş Yapan 1 Örgüt Mensubunun Mersin'de Yakalandı

Mersin Jandarmasıdan, DEAŞ operasyonu 1 kişi yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde; Suriye Ülkesi Rakka bölgesinde DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde mali işlerden sorumlu silahlı örgüt üyesi olarak faaliyet yürüten ve illegal yollarla ülkemize giriş yapan 1 örgüt mensubunun Mersin'e geldiği tespit edildi.
Ekiplerce şüpheli şahsı yakalamak için örgüt mensubunun kaldığı adres tespit edilerek yapılan operasyon sonucunda DEAŞ terör örgütü üyesi şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Operasyon düzenlenen evde yapılan aramalarda ise 1 adet cep telefonu, 1 adet SD kart ve 1 adet USB bellek ele ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli şahıs hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.