Silifke » Erdemli » Yerel »

Asansör Kartlarını Çalanlar Yakalandı! Mersin Erdemli ve Silifke'deki Binalara Girip Asansör Kartlarını Çalan 2 Kişi Yakalandı

Son dönemde Erdemli ve Silifke ilçelerinde meydana gelen Asansör Kartı hırsızlığı olayların aydınlatılması, şüphelilerin tespiti ve yakalanması maksadıyla harekete geçen Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (Jandarma Dedektifi olarak bilinen JASAT) 3 ay sonunda 2 kişiyi yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, JASAT tarafından 3 ay boyunca sürdürülen titiz çalışmalar neticesinde, görgü tanıklarının beyanı ve güvenlik kamerası görüntü analizi sonucunda 2 şüpheli araç ve 2 şahıs tespit edildi.
Şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen Jandarma ekipleri 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
Operasyon ile şüpheli şahıslar ve hırsızlık olayında kullanılan araçlar yakalanırken gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde hırsızlık olaylarını kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.
Şüpheli şahısların yakalanması ile Erdemli İlçesinde 7, Silifke İlçesinde ise 2, olmak üzere toplamda 9 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı.
2 şahıs sevk edildiği mahkemece hırsızlık suçundan tutuklandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.