Sodam İle Tanışan Kadınların Hayatları Değişti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, kadınların psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönlerden gelişimlerini sağlamaya yönelik olarak faaliyet gösteren Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM), kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.


@mersinhaber 'i takip et
Kadınların psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönlerden gelişimlerini sağlamaya yönelik olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM), kadınların hayallerini gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Kadınların bilgi ve bilinç düzeylerini ve toplumsal yaşama katılımlarını artırmaya yönelik eğitici, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler sunan önemli merkezlerden biri olan SODAM’larda milli, manevi ve moral değerleri arttırmaya yönelik faaliyetler ile çeşitli beceri kursları da bulunuyor. Roman vatandaşların çoğunlukta yaşadığı bölgeler başta olmak üzere 12 ilde bulunan 32 SODAM’lardaki kreşlerde çocuklara yönelik hizmet de sunuluyor.

SODAM’lardaki kurslar sayesinde, kadınların kimisi özgüvenlerini yeninden kazanırken kimisi ise burada edindikleri becerilerle kendilerine gelir kapısı oluşturdu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.