Anamur » Sağlık » Yerel »

Mersin'in Anamur İlçesinde Oto Galeri İşletmesine Silahlı Saldırı

Mersin’in Anamur ilçesinde bir oto galeri dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre olay ilçeye bağlı Sağlık mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki bir oto galeride yaşandı. İddialara göre oto galeri önüne otomobil ile gelen kişi ya da kişiler içeriye kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sırasında galeri içinde bulunan 3 kişi yaralanırken bölgeye hemen sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevreyi ablukaya aldı, yaralılarda 2’si Anamur Devlet Hastanesi’ne, 1 yaralı ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Saldırıyı düzenleyen şüpheli aracın ise olay sonrası bölgeden kaçtığı belirtildi.

Ağır yaralanarak özel hastaneye kaldırılan İ.T.’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, ismi öğrenilemeyen diğer 2 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan saldırı olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.