Toroslar » Yerel »

Mersin'de Seyir Halindeki Otomobil Durağa Daldı

Şoför kendini dışarı atarak araçtan çıktı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de Hüseyin Okan Merzeci Bulvarında otomobil durağa daldı.
Kaza saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halindeki otomobil henüz bilinmeyen nedenle kaza yaptı. Otomobil, otobüs durağına çarparak durabilirken sürücü kaza esnasında kendini araçtan dışarı atarak yaralı olarak kurtuldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı. Yaralı olan araç sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saat 21.00’da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması bulunması ve durağın o esnada kalabalık olmaması sebebiyle olası bir facianın eşiğinden dönüldü.
Çevre sakinleri “Aynı yerde yıllardır kaza oluyor. Yeni Forum battı çıktısı nedeniyle Toroslar istikametinden gelen araçlar daha hızlı geliyor. Tam burada direksiyon hâkimiyetini yüksek sürat nedeniyle kaybedip bu tip kazalara fazlası ile şahit oluyoruz” diyerek şikayetlerini dile getirdi.
Ayrıca vatandaşlar “Yeni yapılan yolda çok uzun bir mesafede yaya geçidi yok. karşıya herkes kafasına göre düzensiz geçiyor ve iki battı çıktı arası olduğu için araçlar çok hızlı. Bu kazanın yeni yapılan yolla alakası var mı bilmiyorum ama o yol çok kazaya gebe. Maalesef ve herkes bu yaya geçidi sıkıntısından muzdarip” diyerek bu soruna çözüm bulunmasını istedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.