Toroslar » Yerel »

Mersin’de Hareketli Gece

Kazalar ve Kavgalar Birbirini Kovaladı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de dün gece birçok noktada trafik kazası yaşanırken farklı yerlerde ise gruplar arasında tartışmalar çıktı.
Akşam saat 22.15 civarlarında Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nda meydana gelen kazada otomobil otobüs durağına çarparak durabildi. Araç sürücüsü ise olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Toroslar Yalınayak Mahallesinde ise yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı ile olay yerine 112 Acil servis ve polis ekipleri geldi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Mevlana Mahallesinde de kalabalık grup arasında gece saat 00.45 sıralarında tartışma çıktı. Kavga sesleri gecenin sessizliğini bozarken coronavirüs tedbirleri de hiçe sayıldı.
Gece saat 01.55 sıralarında Karacailyas ışıklarında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yakıt tankeri büfeye girdi. Olayın gece yarısı yaşanması olası bir facianın önüne geçerken kazada maddi hasar meydana geldi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.