Yenişehir » Yerel »

Mersin'de Kaybolan 15 Yaşındaki Sıla Uysal Her Yerde Aranıyor

Müge Anlı'ya başvuran aile kızlarının kaybolmasından dolayı perişan durumda olduklarını söylerken olayla ilgili vahim iddialar var.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaybolduğu belirtilen 15 yaşındaki Sıla Uysal’ın ailesi Müge Anlı’nın programına başvurdu. Küçük kızı kaçırdığı ileri sürülen amcasının oğlu da canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddialara cevap verdi.
 
Edinilen bilgilere göre 15 yaşındaki Sıla Uysal, 24 Şubat Çarşamba günü, Mersin’in Yenişehir ilçesinde kayboldu. 24 yaşındaki kuzeni tarafından kaçırıldığı iddia edilen küçük kızın ailesi Müge Anlı’nın atv kanalında yayınlanan programına başvurarak yardım istedi. 7 gündür kayıp olan ve her yerde aranan küçük Sıla’yı kaçırdığı iddia edilen amcasının oğlu ‘S.’ de Anlı’nın canlı yayınına katıldı. Kaçırma iddialarını kabul etmeyen kuzen ‘S.’, Sıla ile arasında bir arkadaşlık olduğunu söylerken kaçırılma olayı ile ilgisi olmadığını belirtti.  ‘S.’ isimli şahısın canlı yayında; 15 yaşındaki kız çocuğu Sıla Uysal ile arkadaşlığının, Sıla Uysal 13 yaşında iken başladığını söylediği anlarda Müge Anlı "Hiç utanmıyor musunuz?" diyerek tepki gösterdi.
 
Sıla Uysal’ı bulmak için programa çıkan mağdur anne, kızının bulunmasını isterken olayla ilgili çalışmanın devam ettiği ifade edildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.