Dünya »

Yhn Moda Accessories ve Moda Parti Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Esra Karakulak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Esra Karakulak, yaşamı güzelleştiren detayların arkasında kadınların olduğunu belirtip, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Kadın ve erkeğin gerek sosyal, kültürel, ekonomik alanda gerekse aile ortamında birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayan YHN Moda Accessories Ve Moda Parti Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Esra Karakulak “Bir millet kadınlarının aldığı eğitim kadar ileri, sosyal, kültürel, ekonomik, yaşamdaki rolü kadar bağımsız, gördüğü değer kadar da çağdaştır” dedi.
Esra Karakulak sözlerini “Bu güzel ülkenin kurulmasında ve bağımsız bir şekilde varlığını sürdürmesinde her türlü zorluğun üstesinden başarıyla gelen anne, kardeş, eş, dost, öğretmen, asker, bilim insanı ancak her şeyden önce birey olma adına büyük mücadeleler veren kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullanarak noktaladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.