Kayacars Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kaya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kadınların aile ve toplum hayatının temelini oluşturduklarını ifade ederek "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" mesajına başlayan Kaya, "kadın başımızın tacı, toplumumuzun temel taşıdır."


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günlerde Samsun'un Canik ilçesinde yaşanan ve görüntülerinin "infial" yarattığı eski eşin bir kadına yönelik saldırısını üzülerek izledik, bu ve buna benzer "Kadın"a amasız fakatsız uzanan
kötü elleri saldırıları şiddetle kınıyorum diyerek lanetleyen KayaCars Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kaya, "Unutmayınız ki bizi dünyaya getiren bir kadın! Toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişmenin,
kadına ayırdığı yerin, ona duyduğu saygının, verilen hak ve sorumluluklarla ölçüldüğünü belirterek, 'Atatürk 'ün öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla birlikte, çağdaş toplumun gerekliliği ve minnetinin sonucu olarak, kadın hakları konusunda önemli adımlar atılmış, seçme ve seçilme hakkı, kadın erkek eşitliği gibi birçok haklar, pek çok Avrupa ülkesinden önce verilmiştir.
Ancak, gerek sosyal medyada gerek ise haber bültenlerinde karşımıza çıkan kadınlara yönelik, baskı ve şiddet içeren bazı uygulamalarla karşı karşıya kaldıkları da bilinen bir gerçektir.
Bu konuda kadınlarımızın sorunları ve çözüm yolları için elbirliği içinde toplumun her kesiminden biz bireyler olarak elimizi taşın altına koyduk ve de koymalıyız.
Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz baş tacı kadınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtir,
bilinçlenme ve dayanışma günü olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü” kutlar, mutluluk ve sağlık dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım" dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.