Yerel »

Kablo Hırsızlığı Yaparken Elektrik Çarptı

Uslanmayan Kablo Hırsızlarını Jandarma Ekipleri Titiz Takip Sonucu Yakaladı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından kablo hırsızlığı olaylarının aydınlatılması, şüphelilerin tespiti ve yakalanması maksadıyla çalışma başlatıldı.
Yapılan araştırmalar sonucunda; Jandarma ekipleri hırsızlık olaylarının meydana geldiği yerlerde hırsızlık olayına karıştığı değerlendirilen bir araç ve şüpheli şahıslara ait olabileceği değerlendirilen kan izleri tespit etti.
Kan izlerinden yola çıkan ekipler şüpheli şahısların yaralı olabileceği ve tedavi için hastaneye gitmiş olabileceği ihtimalini değerlendirerek yapmış olduğu araştırma sonucunda; elektrik çarpması sonucu 1 şahsın hastaneye getirildiğini, yaralı şahsın yanında 2 şahsın daha bulunduğunu tespit etti.
Güvenlik kamera görüntülerinden hastaneye gelen 3 şahsın kimliğini tespit eden Jandarma ekipleri yapmış olduğu operasyon ile 3'ünü de yakaladı.
Yakalanan şahıslar elde edilen deliller ışığında vermiş oldukları ifadelerinde kablo hırsızlığını kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.
3 şahsın yakalanması ile faili oldukları toplam 7 ayrı hırsızlık olayı da aydınlatılmış oldu. 2 şüpheli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanırken 1 şüpheli şahsın ise sağlık kuruluşunda tedavisinin devam etttiği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.