Silifke » Yerel »

Mersin'in Silifke İlçesindeki Şehir Mezarlığında Bulunan Bazı Mezar Taşlarına Sprey Boyayla Zarar Veren Şüpheli Yakalandı

Mezar taşlarına zarar veren ve ekiplerce gözaltına alınan şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia ediliyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan mezarlıkta bazı mezarların sprey boyayla boyandığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler 1 kişiyi gözaltına aldı
 
Edinilen bilgiye göre Silifke Şehir Mezarlığı’na giden vatandaşlar bazı mezarlara zarar verildiği ve mezar taşlarının da sprey boyayla boyandığını fark etti. Durumun emniyet güçlerine bildirilmesi sonrası ekiplerce çalışma başlatıldı. Yapılan araştırma sonrası yakalan 1 kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri süren ve henüz ismi açıklanmayan zanlının yanında bulundurduğu çantadan sprey boya kutularının çıktığı ifade edildi.
 
Öte yandan olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin akli dengesinin bozuk olduğu da iddia edildi. Şüpheli şahısın gözaltı işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.