Silifke » Erdemli » Tömük »

Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Erdemli ve Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik Erdemli ve Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince araştırma yapıldı. Ekiplerin yaptığı araştırmalar sonucunda Erdemli İlçesi Tömük Mahallesinde evinde uyuşturucu madde bulunduran 1 şahsın evinde arama yapıldı. Yapılan aramada; 5 gram ateş – buz, 10 gram esrar, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Silifke ilçesi Ulugöz Mahallesi’nde ise uyuşturucu madde kullandığı ve ticaretini yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 57 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Yakalanan 3 şüpheli şahsın uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.