Tarsus » Yerel »

Rahatsız Ettin Tartışmasında Bir Kişi Bacağından Vuruldu

Hafta sonu meydana gelen silahla yaralama olayını aydınlatmak için Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.


@mersinhaber 'i takip et
Olay 14 Mart saat 19.00 sıralarında Şahin Mah. Sait Polat Bulvarı’nda meydana geldi. 1982 Tarsus doğumlu A.K. kendine ait konteyner içerisinde bulunduğu sırada 1991 doğumlu M. C.U ile kendisini rahatsız ettiği için tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.C.U. , A.K.’ye ateş ederek bacağından yaraladı. Olay üzerine hastaneye kaldırılan A.K’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken olay yerinde 2 adet boş 9 mm kovan ile 1 adet 9 mm dolu fişek bulundu. Şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlatan ekiplerin titizlikle yürüttükleri araştırmalar sonucunda kullandığı tüfeği dereye attığını itiraf eden şüpheli, Mahmutağa Mahallesi yolu üzerinde kaçtığı araçla birlikte yakalandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.