Tarsus » Siyaset » Yerel »

Mersin'in Tarsus İlçesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Şevket Can ve Eşi Trafik Kazası Geçirdi

MHP'nin kurultayına katılmak için Ankara'ya gidiyorlardı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesi önceki dönem belediye başkanı Şevket Can, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultayı için Ankara'ya giderken yolda kaza yaptı.

Edinilen bilgilere göre partisinin 13. Olağan Büyük Kurultayına katılmak üzere Tarsus’tan Ankara’ya doğru yola çıkan Tarsus Belediyesi eski Başkanı Şevket Can trafik kazası geçirdi. Yolun yağışlı olması sebebiyle kaza geçirdiği ifade edilen Can ve eşi kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken aracı kullanılamaz hale geldi. Şevket Can ve eşinin genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Tarsus’a dönen Şevket Can sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak; ‘’ Sevgili hemşehrilerim, eşimle birlikte Ankara'ya giderken geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonucu aracımızda maddi hasar meydana gelmiş olup, çok şükür sağlığımız yerindedir. Arayan, mesaj atan ve dualarını esirgemeyen tüm sevenlerimizden Allah razı olsun’’ ifadelerini kullandı.




 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.