Yerel »

Esra Karakulak 18 Mart Şehitlerini Andı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma Günü dolayısıyla YHN Moda Accessories Ve Parti Malzemeleri Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Esra Karakulak mesaj yayımladı.


@mersinhaber 'i takip et
Çanakkale’nin tarihinin şan ve şerefle dolu milletimizin dünyada eşi benzeri görülmemiş mücadeleler sonucu kahramanlık destanı yazdığı kutsal vatan toprağı olduğunu söyleyerek mesajına başlayan Esra Karakulak “Hem tarihimizin hem de dünya tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşında, Bir daha dönmemek üzere cepheye giden şanlı ecdadımızın bağrında yattığı yerdir...” dedi.

“Çanakkale Geçilmez” sözünün tarihe kazındığını belirten Karakulak mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Milletimiz, yokluklar ve imkansızlıklar içinde sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kazımıştır. Çanakkale'deki birlik, kardeşlik ve dayanışma, Kurtuluş Savaşı için gerekli mücadeleci ruhu da güçlendirmiştir.

Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanlara karşı, ebedi varlığımızın teminatı kahraman ecdadımızın sahip olduğu aynı ruh ve anlayışla vatanını korumak için bugün de canı ve kanı pahasına mücadelesini sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.